Fysiotherapie op vakantie

Bent u op dit moment bezig met een traject bij de fysiotherapeut en denkt u dat u niet op vakantie kunt? Niets is minder waar! Als u een vakantie boekt via Zorg op locatie kunt u de fysiotherapie gewoon voort zetten! En dat op uw vakantieadres. De fysiotherapeut komt bij u langs op de camping, in uw hotel of op het bungalowpark waar u verblijft.

Uw zorgbehoefte hoeft een vakantie dus zeker niet in de weg te staan. Misschien heeft uw fysiotherapie op vakantie behandeling juist wel meer impact als u in alle rust in een andere omgeving en tijdens uw vakantie de behandelingen kunt doorlopen.

Zorglocaties

Zorg op locatie werkt samen met een groot aan campings, bungalowparken en hotels. Als u via ons een vakantie boekt dan bent u verzekerd van kwalitatieve fysiotherapie op vakantie. Als u zich aanmeldt via onze website gaan wij direct voor u regelen dat uw zorg op uw vakantiebestemming gegarandeerd is.

Nog een voordeel van zorg op locatie is dat u niet alleen recht hebt op zorg als u al in een behandeltraject zit. Ook als er iets gebeurt op vakantie, denk aan het verzwikken van uw enkel tijdens een wandeling of door uw rug gaan bij het opzetten van de tent, kunt u direct kwalitatieve zorg krijgen. Zo gaat u altijd onbezorgd op vakantie.

Bent u benieuwd naar de verschillende zorglocaties? Bekijk deze dan direct. Vragen over fysiotherapie op vakantie? Neem dan contact met ons op.