Ondanks nierdialyse op vakantie? Dat kan!

Als u, of iemand binnen uw gezin, afhankelijk is van nierdialyse is dat erg vervelend. Uw leven zal in het teken staan van veel bezoeken aan een dialysecentrum. Misschien denkt u dat vakantie er voor u niet in zit, maar niets is minder waar. Wij van Zorg op locatie vinden het heel belangrijk dat iedereen op vakantie kan en juist ook mensen die ziek zijn en medische zorg nodig hebben.

Wist u dat u gewoon op vakantie kan als u afhankelijk bent van nierdialyse? Als u uw vakantie boekt via Zorg op locatie regelen we samen met u dat uw dialysebehandeling gewoon kan voort kan zetten tijdens uw vakantie. Bekijk hier direct de verschillende kwalitatieve zorglocaties.

Hoe werkt nierdialyse op vakantie?

Zorg op locatie werkt samen met verschillende campings, hotels en vakantiewoningen. Als u hier een vakantie boekt weet u zeker dat u de benodigde zorg gewoon kunt krijgen. Als u zich aanmeldt voor nierdialyse zorg op vakantie dan gaan wij deze specifieke zorg voor u aanvragen. Er wordt vervolgens contact met u opgenomen om alles te regelen.

Of u nu op vakantie wil naar een camping, een hotel of een vakantiewoning, er is overal ruimte om zorg te regelen. Wij doen samen met u ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u gewoon op vakantie kunt, ondanks uw beperkingen. Zou dat niet heerlijk zijn? Genieten van een andere omgeving, samen met uw gezin of partner?

Meld u aan voor zorg op vakantie

Wilt u direct weten of uw nierdialyse behandelingen op vakantie voortgezet kunnen worden? Meld u dan direct aan bij zorg op vakantie. Wij gaan dan aan de slag om de zorg voor u te regelen. Heeft u vragen over nierdialyse op vakantie? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.