Nieuw partnermateriaal beschikbaar!

Nieuw partnermateriaal beschikbaar!

Er is nieuw partnermateriaal beschikbaar voor deelnemers van Zorg op Locatie. Dit kan gratis gebruikt worden, door deelnemende bedrijven, om op de website of via social media aan te geven dat u deelnemer bent en Zorg op Locatie hiermee voor iedereen mogelijk maakt.

Als Zorg op locatie bundelen we krachten op het gebied van zorg, toerisme en vrije tijd. Voor ons is het belangrijk dat we niet alleen vakantiegangers nieuwe mogelijkheden bieden, ook willen we zorgverleners, campings, hotels en bungalowparken interessante mogelijkheden bieden. Als partner van Zorg op locatie kunt u bijvoorbeeld meer mensen trekken op uw camping of in uw hotel.

Herkenning voor toeristen

Als u partner van Zorg op locatie bent kunt u gebruik maken van verschillende digitale reclamemiddelen. Op deze manier kunnen wij en kunt u herkenning voor gasten en toeristen creëren.

Er zijn flyers, afbeeldingen voor Facebook, afbeeldingen voor in de e-mailhandtekening, stickers en logo’s. Deze materialen zijn alleen te gebruiken voor aangesloten partnerbedrijven.

Wilt u meer informatie over het aspect zorg op locatie? Of wilt u ook profiteren van de voordelen van Zorg op locatie? U kunt zich hier aanmelden als zorglocatie of zorgverlener.

Partnermateriaal downloaden

Bekijk hier de reclamemiddelen voor partners.