Zorg op locatie breidt zorglocaties verder uit

Zorg op locatie breidt zorglocaties verder uit

In de afgelopen maanden hebben we weer verschillende zorglocaties en zorgverleners toegevoegd aan het Zorg op locatie netwerk. Zo kunt u nu zorg krijgen op een vakantiepark in Drenthe, krijgt u zorg op maat als u in de omgeving van Eerbeek op vakantie gaat en ook rondom Steenderen in de Achterhoek is zorg op vakantie geregeld.

Als u zorg op vakantie kunt ontvangen, ontneemt dat veel stress. Waar u eerst dacht dat u vanwege uw zorgbehoefte niet op vakantie zou kunnen, kan dat met Zorg op locatie zeker wel. De afgelopen zomermaanden hebben we weer een aantal mooie zorglocaties toe kunnen voegen aan ons netwerk:

Minicamping en B&B ’t Hofke

Deze minicamping en B&B t Hofke is gelegen in Olburgen bij de Gelderse IJssel is zeer sfeervol en gastvrij. U kunt hier nu een kampeerplek, een B&B of Yurt reserveren inclusief zorg op locatie. Zo kan uw thuiszorg of fysiotherapie ook gewoon op vakantie voortgezet worden. Boek deze camping via onze website en alles wordt voor u geregeld.

Camping de Stuwe

Ook Camping de Stuwe is nu partner van Zorg op locatie. Deze camping ligt vlakbij Oudleusen tussen Dalfsen en Ommen in het prachtige Overijsselse Vechtdal. Dit is de enige SVR-camping die zo dicht bij de Vecht ligt. Met zijn unieke landschap en recreatiemogelijkheden is deze camping een absolute must voor de natuur- en hengelsport liefhebber. Als u afhankelijk bent van zorg kunt u deze verder laten gaan op dit vakantieadres.

Vakantiepark de Wolfskuylen

Deze christelijke camping en vakantiepark ligt even buiten Gees, een van de mooiste en best bewaarde boerendorpen van Drenthe. Kamperen met een eigen tent of caravan, het huren van een bungalow, blokhut, stacaravan of blokhut is allemaal mogelijk inclusief uw dagelijkse zorg. Met zorg op vakantie kunt u heerlijk genieten!

Zorgverleners in Eerbeek

Zorg op locatie heeft twee nieuwe partners in Eerbeek. Fysiotherapie Eerbeek & Loenen blijkt een fantastische partner voor Zorg op locatie. Deze brede praktijk speelt snel in op veranderende vragen en inzichten op het gebied van gezondheidszorg. Ook Buurtzorg Eerbeek is nu partner. Een klein, overzichtelijk en snel werkend thuiszorgteam. Gaat u op vakantie in de buurt van Eerbeek? Profiteer dan van thuiszorg op vakantie.

Zorgverleners in Steenderen

Ook in de Achterhoek hebben we twee nieuwe partners. Als u op vakantie gaat in de Achterhoek in de provincie Gelderland kunt u rekenen op Thuiszorg Sensire. Deze organisatie is al meer dan zestig jaar actief in de Achterhoek. Bij praktijk fysiotherapie M. Leerkes schuilt achter de oude voorgevel in Steenderen een modern ingerichte praktijkruimte. Wilt u op vakantie in Steenderen? Dan is uw zorg geregeld!

Groepsaccommodatie en B&B de Eek

De Eek is een 450 jaar oude prachtige monumentale boerderij in Steenderen en behoort nu ook tot de zorglocaties. Hier lopen de Achterhoek en de Gelderse IJsselvallei in elkaar over. U kunt hier met grote groepen verblijven, maar ook de B&B biedt ruimte aan bijvoorbeeld gezinnen of voor mensen met een beperking. U kunt zelf koken in de keuken, maar het is ook mogelijk om deels of volledige verzorging van de gastvrouw te ontvangen. Dit is een heerlijke plek waar u kunt genieten van een fijne vakantie. Zorg op locatie zorgt ervoor dat u de zorg krijgt die u nodig heeft.