Zorg op locatie staat in de Stentor!

Zorg op locatie staat in de Stentor!

Op 6 augustus jongstleden stond er een mooi artikel over Zorg op locatie in de Stentor. Een journalist van de krant liep mee met de behandeling van een patiënt en plaatste een mooi stuk inclusief foto’s in de krant. Hieronder een aantal paar passages uit het stuk.

Uit de Stentor:

artikel in stentorMet stichting Zorg op Locatie reist ze nu de hele regio door om patiënten die vakantie vieren in hotels of op de camping bij te staan. “We moeten wel uitbreiden”, zegt Mastenbroek. “Mensen belden overal vandaan, uit Groningen en Bleiswijk bijvoorbeeld.” 

Ze legt nu contact met zorginstanties in het hele land. “Ik heb in Vechtdal en op de Veluwe een heel netwerk opgebouwd van apotheken, thuiszorg en instanties die hulpmiddelen uitlenen. Wij gaan zelf of schakelen zorgverleners op die plek in.” 

Gerrit Dijkgraaf is maar wat blij met de hulp van fysiotherapeute Carla. “Anders hadden we niet naar de stacaravan kunnen gaan.” Hij woont met zijn vrouw Annie in Zwolle en staat het zomerseizoen op een vaste plek op camping de Stuwe in Oudleusen. Twee weken geleden werd hij aan zijn rug geopereerd en hij heeft wekelijks fysio nodig.” 

Bent u benieuwd naar het hele artikel? Klik op de afbeelding!

Zorg op locatie nodig?

Gaat u zelf binnenkort op vakantie en heeft u zorg op locatie nodig? Meld u dan aan via deze website. U kunt zich aanmelden voor bijvoorbeeld fysiotherapie op vakantie, hulp bij kousen aan en uittrekken, manueel therapie en oedeemtherapie. Klik hier voor een overzicht van alle soorten zorg.

Zorgverlener of zorglocatie?

Bent u een zorgverlener en wilt u zich aansluiten bij Zorg op locatie? Of wilt u deelnemen als zorglocatie? Lees hier meer over aanmelden als zorglocatie. Klik hier als u meer wilt weten over aanmelden als zorgverlener.