Thuiszorg op vakantie nodig? Wij helpen!

Als u afhankelijk bent van thuiszorg denkt u misschien dat het niet mogelijk is om op vakantie te gaan. Wij van Zorg op locatie vinden dat erg jammer en daarnaast is het ook helemaal niet nodig! U kunt thuiszorg namelijk gewoon voort laten zetten op vakantie. Ga gewoon naar uw favoriete camping, of bezoek een sfeervol hotel en geniet van uw vakantie!

Hoe werkt thuiszorg op vakantie?

Moet u elke ochtend en avond geholpen worden bij het aan- en uittrekken van steunkousen? Of heeft u hulp nodig bij het verwisselen van verbanden of bij het innemen van medicijnen? Als u een vakantie boekt via Zorg op locatie bent u verzekerd van kwalitatieve thuiszorg. We bieden zowel thuiszorg op campings, in hotels en in vakantiebungalows.

Gaat u op vakantie naar een hotel en zoekt u naar een hotel met thuiszorg faciliteiten? Het feit dat u thuiszorg nodig heeft, hoeft uw vakantie niet in de weg te staan. Hotels die zijn aangesloten bij Zorg op locatie bieden u alle zorg die u nodig heeft. Daarnaast bent u ook gegarandeerd van zorg in het hotel als u een acute blessure oploopt. Wel zo’n fijn idee! Bekijk hier de verschillende zorglocaties.

Thuiszorg op de camping

Als u van kamperen houdt, hoeft u uw vakantie niet te laten schieten als u afhankelijk bent van thuiszorg. Zorg op locatie werkt samen met zeer goede en mooie campings. Als u via ons uw vakantie boekt, regelen wij dat u de zorg krijgt die u nodig heeft. U kunt gewoon voor uw tent of in uw caravan of camper geholpen worden. Zo kunt u optimaal en zonder zorgen genieten van uw welverdiende vakantie.

Bent u benieuwd naar de verschillende campings, hotels en vakantiewoningen die thuiszorg op vakantie bieden? Bekijk dan onze verschillende zorglocaties. Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden en bent u benieuwd of wij u zorg op vakantie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag vrijblijvend meer over thuiszorg in een hotel, op de camping of een andere vakantielocatie.

Bekijk de verschillende zorglocaties