Zorg op vakantie

Ontzorgd, er even tussenuit

Uw vakantie abrupt onderbreken door een opgelopen blessure of ander medisch ongemak? Of kan u überhaupt niet op vakantie doordat u zorg nodig heeft? Met Zorg op locatie kunt u gewoon behandeld worden tijdens uw vakantie!

Niets is vervelender dan wanneer u uw vakantie abrupt moet onderbreken door een opgelopen blessure of ander medisch ongemak. Of wanneer uw vakantie überhaupt niet door kan gaan doordat u zorg nodig heeft die u niet op vakantie kunt krijgen. Met Zorg op vakantie verdwijnen deze problemen, want vanaf nu kunt u gewoon behandeld worden tijdens uw vakantie!

Bent u door uw rug gegaan bij het opzetten van de tent? Of heeft u uw enkel verzwikt tijdens een lange boswandeling? Als u naar de eerste hulp van een ziekenhuis gaat, moet u mogelijk eerst betalen voordat u geholpen wordt. Dat is nu niet meer nodig. Met Zorg op locatie komen we u gewoon behandelen voor de tent, in uw hotelkamer of in uw vakantiebungalow. Ook als u bijvoorbeeld oedeempatiënt of nierpatiënt bent en niet op vakantie kan omdat u wekelijkse behandelingen moet ondergaan, is dat nu verleden tijd met Zorg op locatie.

Zorg op de camping

Gaat u altijd naar de camping op vakantie? Zoek dan via Zorg op locatie naar een camping die de faciliteit ‘zorg’ biedt. In Nederland zijn er verschillende campings die zijn aangesloten bij Zorg op locatie. Hier komen dan bijvoorbeeld fysiotherapeuten, huisartsen en thuiszorgmedewerkers langs. Zo kunt u met zorg op vakantie zowel bij acuut letsel of als u regelmatig zorg nodig hebt gewoon met een gerust hart blijven genieten van uw vakantie op de camping.

Zorg in uw hotel

Bent u afhankelijk van bepaalde zorg en wilt u dat deze zorgbehoefte uw hotelvakantie niet in de weg staat? Vind dan een hotel via Zorg op locatie. Hotels die aangesloten zijn bij Zorg op locatie bieden u alle zorg die u nodig heeft. Draagt u bijvoorbeeld steunkousen? Of hebt u dagelijks fysiotherapie nodig? De kwalitatieve zorgverleners die aangesloten zijn bij de hotels kunnen u alle zorg bieden die u nodig heeft tijdens uw vakantie. Ook als u acute blessures oploopt kunt u er vanuit gaan dat u zorg krijgt als u een hotel boekt dat aangesloten is bij Zorg op locatie.

Zorg in uw vakantiebungalow

Wanneer u op vakantie gaat naar een bungalowpark hoeft uw ziekte of behoefte aan zorg uw vakantie niet in de weg te staan. Zoek nu via Zorg op locatie naar bungalowparken die ook de faciliteit ‘zorg’ bieden. Hebt u bijvoorbeeld een ernstige ziekte die dagelijks aandacht behoeft? Of bent u zwanger en wilt u verzekerd zijn van een ervaren verloskundige in de buurt? Dit is allemaal mogelijk als u een vakantiebungalow boekt op een park dat is aangesloten bij Zorg op locatie.

 

Heeft u zorg op vakantie nodig en wilt u de verschillende zorglocaties in Nederland bekijken? Bekijk dan hier de campings, hotels en bungalowparken die zijn aangesloten bij Zorg op locatie.

 

Aanmelden als zorglocatie of zorgverlener

Bent u eigenaar van een camping, hotel of bungalowpark?

Of bent u zorgverlener en wilt u zich aanmelden?