Zorg voor bedrijven

Zorg binnen uw bedrijf

Als werkgever heeft u vast wel eens te maken met zieke werknemers. Als die werknemers behandeld worden voor hun klachten worden ze vaak bij allerlei verschillende zorgverleners behandeld. Dit is niet altijd even overzichtelijk voor u. Zo heeft u als werkgever geen inzicht in de kwaliteit van de zorg die ze krijgen en ook is er vaak onduidelijkheid over de terugkeer van werknemers op de werkvloer. Zorg op locatie regelt kwalitatieve zorg voor bedrijven.

Het zou ideaal zijn als alle medewerkers die vanwege medische redenen gedeeltelijk of helemaal niet kunnen werken gewoon bij hun eigen bedrijf terecht kunnen voor zorg. Met Zorg op locatie is het mogelijk om zorg te centraliseren binnen uw bedrijf. Door verschillende soorten zorg binnen uw bedrijf te bieden ontstaat er meer overzicht en duidelijkheid over het genezen en de terugkeer van uw werknemers. Dit kan een positieve invloed hebben op uw verzuimpercentage en -kosten. Ook worden alle medewerkers behandeld door dezelfde kwalitatieve zorgverleners.

Zorg tijdens zakenreizen

Gaan uw medewerkers vaak op zakenreis? Wellicht zijn er werknemers die zorg nodig hebben tijdens deze reizen. Zo kunnen ze ziektes of aandoeningen hebben waarbij zorg nodig is, denk aan het zwachtelen van benen bij trombose of nierdialyse. Deze medewerkers kunnen gewoon op zakenreis als u ze als werkgever de zorg die ze nodig hebben kan bieden. Daarnaast kunt u via Zorg op locatie ook zorg aan uw medewerkers bieden waardoor ze beter kunnen functioneren. Denk hierbij aan het behandelen van een vastzittende rug of pijnlijke schouders.

 

Wilt u meer informatie over de interessante mogelijkheden voor zorg voor bedrijven? Neem dan contact met ons op.